Tinsoldaten

Den kom, den så og den sejrede. Alen, der topper med sin milde, lette og maltede smag. Den lysebrune farve står godt til den pikante snert af Cascade-humle, som giver den et friskt pust, der matcher den fine runde krop perfekt. En smag, der slår gnister.

Volumen
50 CL
Alc
5.7%
Kategori:

Brand

Eventyrbryg

Eventyrbryggeriets navn er en helt naturlig hyldest til H.C. Andersen. For selvfølgelig skal vi hylde Danmarks og hele verdens store digter og historiefortæller. Vi skal huske at være stolte over H.C. Andersen, der i den grad har sat Danmark på verdenskortet. Steen Jensen har i mange år brygget på ideen om et eventyrligt bryggeri her på Fyn og i H.C. Andersens fødeby Odense. Efter at have haft virksomheden Eventyrbilerne i 20 år, hvor hver lastbil havde sit helt eget H.C. Andersen-eventyr på bilen, er det kun naturligt, at øl på samme måde skal have hver deres eget eventyr. Se mere på hcabrew.dk

1 anmeldelse af Tinsoldaten

  1. vorbelutr ioperbir

    Thank you a lot for sharing this with all people you really recognise what you’re speaking approximately! Bookmarked. Kindly additionally visit my web site =). We could have a hyperlink trade contract among us!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *