Nick’s Ale

Nick’s Ale er en engelsk ale brygget efter gammel engelsk tradition, idet øllen eftergæres på fad – også kaldet cask conditioned.
Modning på flasken/fad giver en afrundet og fyldig smag.

Nick’s Ale har en flot ravgylden farve og en aroma og smag præget af blomster og frugt. Den anvendte humle er engelsk, og der er desuden brugt Kent Goldings som aromahumle.

Med den sammensatte maltblanding og humledosering er denne Ale yderst harmonisk og typisk for ølsorten.

Nick’s Ale skal opbevares stående ved ca. 8 ºC og skænkes forsigtigt, således at gærbundfaldet bliver i flasken.

Volumen
25, 50 CL
Alc
5.1%
Kategori:

Brand

Bryggeriet Skands

Bryggeriet Skands blev etableret i 2003 med en vision om, at det gamle bryggerhåndværk skulle igen i højsædet. Bryggeriet fokuserer på kvalitet og balancerede smagsoplevelser. Det betyder, at man altid kan forvente en øl med høj drikbarhed – uanset om bitterheden er i den høje ende eller krydderier dominerer. Bryggeriet har en stor kærlighed til øl og altid mange gode ideer til nye varianter. Det sker altid med udgangspunkt i udsøgte råvarer kombineret med et indgående kendskab til brygprocesser og håndværksmæssige traditioner. Det rige sortiment af kvalitetsøl bliver løbende justeret og udviklet og der brygges både de traditionelle varianter, men også mere utraditionelle øltyper. Se mere på bryggeriet-skands.dk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nick’s Ale”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *