Enebær Stout

En venlig stout. Humlen og enebærrene giver en frisk duft og smag af skovbund. Enebær Stout kan nydes alene og er meget anvendelig i en sødlig marinade til dyrekød.

Volumen
50 CL
Alc
6.0%
Kategori:

Brand

Grauballe Bryghus

Grauballe bryghus er et mikrobryggeri etableret på en nedlagt landejendom udenfor Grauballe ved Silkeborg. En tanke, der længe havde ligget og modnet, blev ganske konkret for brygmester William Frank, da de første fustager Mørk Mosebryg blev solgt i efteråret 2002. Bryggeriet er etableret af William Frank med mange års baggrund fra bryggeribranchen og fødevarebranchen og ægtefællen Else birk, der som bromatolog har arbejdet i og for fødevareindustrien i mange år. Bryggeriet er og bliver et mikrobryggeri i den mindre ende af skalaen. Se mere på grauballebryghus.dk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Enebær Stout”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *