Redaktøren

Skænkes skånsomt i et bredt glas og fremstår uklar med et svagt skum og en blid brus. Det er helt efter planen! Et kompliceret sydbelgisk mix af specialmalte og trappistgær giver et kraftigt vinøst maltindtryk, karamelsødme og et delikat indslag af chokolade. Nyd den til frokostbordet eller tilbagelænet i sofastolen, hvis en Dubbel ikke er nok. Egnet til lagring og vil fortæstte med at udvikle sig i flere år. Jonas jacobsen har gæstebrygget sit vinderøl på Randers Bryghus.

Volumen
50 CL
Alc
9.0%
Kategori:

Brand

Randers Bryghus

Randers Bryghus er et lille aktieselskab med omkring 10 ejere. Den daglige drift varetages af Stefan Kappel, Jens Rasmussen og Erik Højholdt i fællesskab. Brygkapaciteten er omkring 1.000 liter ad gangen, og der brygges uden brug af automatik. Selvom det tilstræbes, er øllet på ingen måde 100 % ensartet fra brygning til brygning, da brygproces og gæring kan forløbe lidt forskelligt fra gang til gang. Opskrifterne er originale og brugen af specialmalte, humle og gode krydderier er rundhåndet i enhver henseende. På Randers Bryghus tappes øllet ufiltreret og upasteuriseret på flaske. Det giver den bedste og reneste smag. Udover det faste sortiment rettet mod specialhandlen og en serie af relativt prisgunstige øl til salg i landsdækkende supermarkeder brygger Randers også eksperimenteret med øl, som flytter grænserne og opfattelsen af, hvordan øl kan og må smage. Dette øl brygges kun i limiteret oplag og sælges kun direkte fra bryghuset, i specialhandelen eller på værtshuse, som er interesserede i specialøl. Indtil videre er det blevet til Midnight Oil og Hoppy Sundown, som begge har været nominerede til årets danske øl i henholdsvis 2009 og 2010. Se mere på randersbryghus.dk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Redaktøren”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *