Porter

Skands Porter er en mørk og kraftig øl, men med en blød og aromatisk karakter. Øllen har en diskret sødme og afdæmpet bitterhed.

Med den sammensatte maltblanding bestående af pilsner-, münchener- , karamel- og farvemalt samt muscovado-sukker har øllen en tiltalende maltkarakter og smag af lakrids.

Skands Porter er brygget med en overgær efter irske traditioner.

Skands Porter egner sig fortrinligt til kraftigt smagende danske egnsretter, men kan også nydes som en forfriskning.

Volumen
50 CL
Alc
7.5%
Kategori:

Brand

Bryggeriet Skands

Bryggeriet Skands blev etableret i 2003 med en vision om, at det gamle bryggerhåndværk skulle igen i højsædet. Bryggeriet fokuserer på kvalitet og balancerede smagsoplevelser. Det betyder, at man altid kan forvente en øl med høj drikbarhed – uanset om bitterheden er i den høje ende eller krydderier dominerer. Bryggeriet har en stor kærlighed til øl og altid mange gode ideer til nye varianter. Det sker altid med udgangspunkt i udsøgte råvarer kombineret med et indgående kendskab til brygprocesser og håndværksmæssige traditioner. Det rige sortiment af kvalitetsøl bliver løbende justeret og udviklet og der brygges både de traditionelle varianter, men også mere utraditionelle øltyper. Se mere på bryggeriet-skands.dk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Porter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *