Ugly Duck Brewing

Unly Duck er en speciallinje brygget på Indslev, som er udviklet af Martin Raasted Jensen, grundlægger af Raasted Bryghus. Den nye linje blev iværksat som følge af  Indslevs ønske om at udvikle et brand, som ville kunne realisere et koncept om nye, spændende varianter, der spænder vidt, herunder både kraftige og godt humlede ale-typer, portere og stout-typer, belgisk inspirerede øltyper og fadlagrede øltyper. Ugly Duck-øllene har vundet flere priser, bl.a. Årets danske Ølnyhed i 2012 med deres IPA Simcoe & Chinook og Imperial Vanilla Coffee Porter, i 2014 med IPA Amarillo & Citra og i 2014 med Foxy Brown. Bryggeriet blev i 2012 tillige kåret som Årets bryggeri af Danske Ølentusiaster.

Se mere på www.uglyduckbrewing.dk

  Red Ale (8,6 %) – 33 cl.

Fadlagret Imperial Red Ale med en karakteristisk aroma af malt,  som giver sødlige karamelnoter, men også humlen Amarillo kan fornemmes. Derudover er der humlet med El Dorado og Mosaic, der leverer en del frugt i smagen. Øllet har en fin let uklar rødlig farve.

  Foxy Brown (5,9 %) – 33 cl.

En Brown Ale, der både er rund og blød, men samtidig kraftigt humlet. Opkaldt efter den amerikanske film Foxy Brown fra 1974, hvor skuespillerinden Pam Grier spiller en hot og sexet kvinde.

Hop Devil  (7,5 %) – 33 cl.

En kraftigt humlet IPA brygget med Nelson og Citra, som giver en smag af tropiske frugter og citrus. Brown Ale, der både er rund og blød, men samtidig kraftigt humlet.

Follow the White Rabbit (7,0 %) – 33 cl.

En ikke helt normal IPA brygget med tre forskellige humletyper. Brett-gær og masser af hvede, hvilket alt sammen giver en frisk, tør og alligevel rund og frugtagtig bitterhed. Øllet har noter af citron, peber, nellike, græs og koriander og afsluttes med en fin bitterhed.

  Farmhouse Ale (6,5 %) – 33 cl.

Dejlig frisk Pale Ale, som er brygget med Brettanomyces.

.
  Golden Eye (5,9 %) – 33 cl.
En belgisk blond med klar korianderkarakter og gær og med noter af peber og vanilje.
  Imperial Vanilla Coffee Porter (9,3 %) – 33 cl.

En blød porter med toner af vanilje og kraftig kaffesmag.

Obama (4,8 %) – 33 cl.

Obama er en lys øl med en let humleduft af fyr og harpiks med noter af karamel, fersken, grape.

Double Retro IPA (9,0 %) 33 cl.

Klar mørk ravgylden med cremet hvidt skum. Duften bæres af sød malt, fyr, citrus og især grapefrugt samt græs. Smagen er mere tør, den er let maltet med lidt karamel, grapefrugt og græs med en tør og god bitter afslutning. Brygget med humlerne Cascade, Colombus and Chinook

IPA Amarillo & Citra (5,9 %) – 33 cl.

En blød og velafbalanceret IPA. Masser af humle, både Amarillo og Galaxy og tørhumlet med Citra med en gylden maltprofil.

Putin Imperial Wheat Stout (8,9 %) – 33 cl.

En Imperial Wheat Stout med tydelige noter af røg. Blødheden og den høje alkoholprocent afspejler mindet om den tidligere russiske præsident Vladimirovich Putin.

  Miami Vice (4,8 %) – 33 cl.

En amerikansk pale ale med et balanceret forhold til malten. En orangerød øl med et svagt skum. Udelukkende humlet med Cascade, hvilket giver en frisk duft af sød grape og tropiske frugter.

  Miami Weiss (4,6 %) – 33 cl.

En traditionel tyskinspireret hvedeøl brygget af hvede- og bygmalt tilsat orangeskal. Øllet har en frisk og letter humleprofil med noter af ananas, vanilje og grapefrugt.

Imperial Pumpkin Ale (8,6 %) – 33 cl.

Ugly Duck Imperial Pumpkin Ale er kompleks og ekstravagant. Den er brygget Hokkaido græskar bagt med salvie og brun farin. Derudover tilsat muskatnød, fennikelfrø, frisk ingefær og kanel. Smag og aroma har præg af krydderierne, urter, eg og malt. Imperial Pumpkin Ale er brygget i samarbejde med Mike Romeo og Steve Rold fra Fanø Bryghus.

  Hoppy Christmas (5,9 %) – 33 cl.

En rund og let sødlig IPA med en fin bitterhed.

   

Ugly Christmas (7,5 %) – 33 cl.

En blød og velafbalanceret Brown ale. God til den fede, danske julemad.

 

 

 

 

 

 

Depot Sydfyn - Skerningegårdsvej 12, 5762 Vester Skerninge - Tlf: 21447238 - Email: depotsydfyn@gmail.com- Copyright © Depot Sydfyn Theme by Flythemes