Hertog Jan

Hertog Jan-bryggeriet er et hollandsk bryggeri, der startede for mere end 100 år siden. Bryggeriet havde en stor andel af genoplivningen af den hollandske ølkultur i 1980erne og brygger i dag et bredt sortiment af traditionelle, hollandske øl. Deres serie i keramikflasker indeholder øl af udsøgt kvalitet, hvor der er kælet for både øl og emballage. Grand Prestige findes desuden i en 75 cl. udgave i glasflaske med korkprop.

Se mere på www.hertogjan.nl

Dubbel Double (7,3 %) 50 cl.

Hertog Jan Dubbel er en overgæret øl. Brygget efter gamle traditioner og udelukkende med naturlige ingredienser. Hemmeligheden er den specielt brændte bygmalt, der anes i smages sammen med de frugtrige undertoner.

 

 

Tripel (8,5 %) 50 cl.

En dejlig frisk trippel. Farven er klar gylden og skummet hvidt. Duften er let appelsinsødlig med en fin blomsterhed. Smagen er meget frisk, og der er et tydelig præg af appelsin. Den er meget blød og letdrikkelig.

 

 

Grand Prestige (10,0 %) 50 cl.

Maltet og kraftig øl, der ikke præges af procenterne. Maltsmagen er tydelig nødder, og en antydning af frugt gør det til en god oplevelse at nyde denne hollandske øl hjemme i haven. Afsluttes let humlet og med en fin balance mellem det bitre og det søde.

 

 

grand prestige

Grand Prestige (10,0 %) 75 cl.

Maltet og kraftig øl der ikke præges af procenterne. Maltsmagen er tydelig nødder, og en antydning af frugt gør det til en god oplevelse at nyde denne hollandske øl hjemme i haven. Afsluttes let humlet og med en fin balance mellem det bitre og det søde.

 

 

 

Gaveæske til 3 stk. Hertog Jan

Depot Sydfyn - Skerningegårdsvej 12, 5762 Vester Skerninge - Tlf: 21447238 - Email: depotsydfyn@gmail.com- Copyright © Depot Sydfyn Theme by Flythemes