Frejdahl Bryggeri

Sammen med designer og ideskaber Jim Lyngvild har A/S Bryggeriet Vestfyen skabt en serie øl med respekt for fortiden og mod til at afprøve nye smagsnuancer, som tilfredsstiller nutidens kræsne ølelskere. Konceptet bygger på nordiske ingredienser og en del af ølserien er økologisk.

Brygmester Christoph Behnke står bag Frejdahls smagsnuancer i tæt samarbejde med Jim Lyngvild. Mange af råvarerne  og ingredienserne er inspireret af vikingetiden, og navnene på serien  af øl stammer selvfølgelig fra den nordiske mytologi, som for eksempel Valravn, Nidhug og Gudmund.

Se mere på http://bryggeriet-vestfyen.dk/frejdahl/

 

Guldtop (4,8 %) – 50 cl.

Guldtop er en lys, frisk og frugtig øl. Mandarin og cascadehumle giver øllet den friske, frugtig smag og den danske bygmalt giver en afrundet bitterhed i pilsneren. Øllen har noter af Citrus, lime og hyldeblomst. Guldtop er skabt af økologiske råvarer.

 

 

 

 

 

Nidhug (5,2 %) – 50 cl.

Varm i farven som gyldent rav. Smagen er fyldig med en markant maltet karakter. Karamel og chokolade, med et strejf af gæraroma, giver øllen en krydret balance mellem det elegante og den markante skarphed. Dansk rug giver kraft i hver mundfuld. Er skabt af økologiske råvarer.

 

 

 

 

 

Valravn (6 %) – 50 cl.

En mørk, kraftfuld dobbelt-brown stout med tyngde og muskler. Smagen skabes i forening mellem den ufiltrerede renhed og havrens nordiske vingesus. Tilsat økologisk, smagfuld chokolademalt med en fyldighed som giver en stærk øl, der viser karaktertræk i hver en tår. I Valravn har er der desuden brugt økologisk chokolade fra Konnerup. Valravn er skabt af økologiske råvarer.

 

 

 

 

Herja (8 %) – 75 cl.

En Barley Wine-inspireret øl, tilsmagt med sherry fadlagret dansk mjød. Dansk pilsnermalt samt mørk karamelmalt giver en sød og fyldig krop. Blandingen af Galaxy- og Amarillohumle skaber frugtige og søde smagsnuancer. Aroma fra røde bær, nordiske blomster samt havtornsaft afrunder smagen og skaber den perfekte balance til øllets maltede krop.

 

 

 

 

 

Roulv (8 %) – 75 cl.

Baltic Porter med røgmalt og bourbon-lagret, dansk mjød. Kraftfuld og saftig smag, der skaber en eksplosion af nuancer i munden. Chokolade, rosiner, svesker og blommer tilsat røgaroma fra fynsk hvedemalt røget på bøgetræ. Brygget af fynsk bygmalt, fynsk hvedemalt samt dansk mjød.

 

 

 

 

 

Brynhild (12 %) – 75 cl. med gaveæske

Brynhild Budlasdatter (ca. 725-775) var Valkyrie og skjoldmø i Norge og mor til Dronning Aslaug af Danmark, gift med Ragnar Lodbrog.

Brynhild er gylden og varm. Aromaen er præget af citrusnoter, der blander sig med duftnoter af sød malt, roser, mandarin og hvidvin. Varmende alkohol lægger sig på tungen og bliver afløst af en kaskade af lyse smagsnuancer som biscuit fra malten og grapefrugt, papaya og blåbær fra humlen. Brynhilds hemmelighed ligger også i brygning med dansk mjød, lagret på fade fra Moscatel produktion. Nydes bedst som afslutning på en god middag.

 

Depot Sydfyn - Skerningegårdsvej 12, 5762 Vester Skerninge - Tlf: 21447238 - Email: depotsydfyn@gmail.com- Copyright © Depot Sydfyn Theme by Flythemes