Eventyrbryg

Eventyrbryggeriets navn er en helt naturlig hyldest til H.C. Andersen. For selvfølgelig skal vi hylde Danmarks og hele verdens store digter og historiefortæller. Vi skal huske at være stolte over H.C. Andersen, der i den grad har sat Danmark på verdenskortet.

Steen Jensen har i mange år brygget på ideen om et eventyrligt bryggeri her på Fyn og i H.C. Andersens fødeby Odense. Efter at have haft virksomheden Eventyrbilerne i 20 år, hvor hver lastbil havde sit helt eget H.C. Andersen-eventyr på bilen, er det kun naturligt, at øl på samme måde skal have hver deres eget eventyr.

Se mere på http://eventyrbryggeriet.dk/

Belgian DubbelSvincdrengen (5,47 %) – 50 cl.

Bryggen er inspireret af en belgisk mørk klosterøl. Farven er mørk gylden med en fyldig, let brændt smag af malt og karamel. Humlen er en blanding af tysk og tjekkisk og har en mild bitterhed. Kan serveres til enhver lejlighed, med eller uden mad. Smager som: Ti kys af prinsessen.

Den lille havfrue (%) – 50 cl.

Denne øl er lys gylden med en mild bitterhed og mild humlesmag. Brygget med Halletaur og Saaz-humle. Den har en dejlig hyldeblomstaroma med noter af citrus, som gør den til en helt ny frokostøloplevelse. Et rent eventyr. Øllen er let og fin og går særdeles godt til Sushi og andre lyse retter. Nydes ved 5 til 7 grader.

Champagne Beer Prinsessen (3,9 %) – 50 cl.

En lys boblende øl. Frisk tørstslukker med let maltfylde. Mild, sødlig smag med noter af sommerblomster. God til lette retter, fisk eller kransekagen. Kan også nydes iskold på terrassen.

Lille KrapylLille Idas blomster (4,7 %) 50 cl.

Denne Pale Ale er en rigtig tørstslukker, der med sin gyldne farve og lette krop passer fantastisk godt til en varm sommerdag eller en god frokost. Cascade-humlen giver øllen en frist bitterhed med et strejf af blomster og citrus. Nyd Lille Idas Blomster afkølet i glas.

Humlehøst – Tommelise (4,6 %) – 50 cl.

Denne Pale Ale er med sin lidt runde krop fyldt med en dejlig aroma af tropisk frugt, blåbær og fyrretræ. Bitterheden er lidt over middel, dog uden at være dominerende. Gylden farve med medium krop. Efter kogning er der tilsat Citra og Mosaic-humle i rimelige mængder. Det giver en markant humleduft og -smag.

Sommerhvede – Kejserens nye klæder (6 %) – 50 cl.

Denne sommerhvede med sin mørkgyldne farve og rimelige fyldige krop er enhver hvedekender værdig. Den er tilsat en lille snert lyng og appelsin, der spiller godt op af Cascade- og Cluster-humlen. En nydelse for hvede-elskere. Nydes ved 5 til 8 grader.

Ale no. 32 – Den standhaftige tinsoldat (5,7 %) – 50 cl.

Den kom, den så og den sejrede. Alen, der topper med sin milde, lette og maltede smag. Den lysebrune farve står godt til den pikante snert af Cascade-humle, som giver den et friskt pust, der matcher den fine runde krop perfekt. Nydes ved 5 til 8 grader.

Fynsk Stout – Den grimme ælling (6,3 %) – 50 cl.

Er du til en rund stout med en god lakridssmag, vil du høre englene synge, når du smager denne. Med sin runde krop og forholdsvis lave bitterhed, kan selv folk, der ikke er stout-elskere nyde denne øl. bitterheden er i den lavere ende og humlesmagen ikke dominerende, men den giver dog et frisk pust til den ellers tunge øltype.

Odense Ale – Fyrtøjet (4,7 %) – 50 cl.

Denne Ale kan Odense være stolt af. Den favner bredt og ser godt ud med sin lyse ravfarve og lækre skum på toppen. Øllen er let bitter med en dejlig, rund smag af malt og karamelnoter. Humlen giver et strejf af krydderurt, der sammen med en anelse chili og lakrids, gør denne Ale en nydelse for ganen.

Depot Sydfyn - Skerningegårdsvej 12, 5762 Vester Skerninge - Tlf: 21447238 - Email: depotsydfyn@gmail.com- Copyright © Depot Sydfyn Theme by Flythemes