Hancock Bryggerierne

I 1876 startede A.P. Lorentzen med en lille hjemmeproduktion af hvidtøl. I 1882 manglede han plads og udvidede ved køb af nabogrunden. I 1889 forpagtede Christian Daugaard bryggeriet og overtog det efter en tvangsauktion i 1892. I 1895 købte Christian Christiansen bryggeriet og udvidede. Han delte virksomheden i to grene: Et ølbryggeri, som han gav navnet Thordal efter sin hustru, og en mineralvandsfabrik, han kaldte Krystal.

I 1933 overtog Erling Strange Nielsen Thordal efter sin far. Det første bryg kom i handlen i 1935. To år efter udvidede han sortimentet med en kraftigere øl, Münchner øl, som blev forløberen for den nuværende Old Gambrinus.

I 1954 flyttede tapperiet udenfor byen og senere fulgte bryghuset og lageret med. Da eksportsælgeren var engelsk gift, lå løsningen lige for: Hustruens pigenavn var Hancock, og dermed havde man opså et logo.

I 1971 blev bryggeriet omdannet til et aktieselskab. I 1985 overtog Fritz E. Strange Nielsen Hancock. Han er uddannet på bryggerskolen Weihenstepaner, nord for München og har derfor et indgående kendskab til, hvordan man fortsat laver øl og vand af høj kvalitet.

Se mere på www.hancock.dk

Høker Bajer (5,0 %) 33 cl.

Den traditionelle Hancock pilsnerøl. Smagen er fyldigere end andre traditionelle danske pilsnertyper, og Saaz-humlen giver en blød og afrundet smag. Det tager mindst 45 dage at lave en Høker Bajer. Fås også som upasteuriseret fadøl.

 

 

 

 

 

Økologisk pils (5,0 %) 33 cl.

Økologisk pils er brygget på økologisk pilsnermalt fra det tyske malteri Bestmalz,der blev grundlagt i 1798. Malteriet er i dag leverandør
til bryggerier over hele verden, og er certificeret som økologisk producent i både EU og USA.
Øllen er brygget med økologisk Saaz-humle fra Tjekkiet, ligesom der til denne økologiske pilsner bruges økologisk Tysk Halletauer-humle til at
give øllet en mere markant bitterhed. Det tager minumum 75 dage at lave en Økologisk Pilsner.

 

 

Black Lager (5,0 %) 33 cl.

Hancock Black Lager er som classic-typen, en mørk øl brygget med lagermalt. Dette giver i modsætning til pilsnermalt en mørkere farve samt en mere fyldig øl. På trods af den større fylde, er alkoholstyrken den samme som pilsnerøllen, Høker Bajer. Det tager mindst 90 dage at lave en Hancock Black Lager. Fås også som upasteuriseret fadøl.

 

 

 

 

 

Beer (6,3 %) 33 cl./70 cl.

Brygget med lidt mere af alt det gode. Derfor en god og fyldig guldøl med karakteristisk pilsnerølssmag og afrundet humlekarakter. Det tager mindst 75 dage at lave en Hancock Beer.

 

 

 

 

 

 

Old Gambrinus Light (9,6 %) 33 cl.
Old Gambrinus light er på trods af navnet en meget fyldig og kraftig guldøl. Til brygningen bruges dobbelt så meget pilsnermalt som til Høker. Det tager mindst 180 dage at lave en Old Gambrinus Light.

 

 

 

 

 

 

 

Old Gambrinus Dark (9,5 %) 33 cl.

Old Gambrinus Dark er brygget med lagermalt og en speciel bryggemetode. Den er et glimrende alternativ til rødvin og kan med fordel lagres yderligere adskillige år, hvorved smagen nærmer sig en god portvin. Det tager mindst 180 dage at lave en Old Gambrinus Dark. Fås også også som upasteuriseret fadøl

 

 

 

 

 

 

Saaz (8,1%) – 70 cl

Saaz Brew er brygget udelukkende på danskproduceret lagermalt og humle. Humlen er den tjekkiske Saaz, der er en af verdens fineste og dyreste humlesorter. Det er i øvrigt humlen, der har givet inspiration til navnet. Saaz Brew er undergæret, hvilket betyder, at der under gæring og lagring stilles meget store krav til både temperatur og tid. Derfor er Saaz Brew lagret i mindst 180 dage ved 0 grader C., inden den tappes på flasker.

 

 

 

 

Hvidtøl No.1 (1,8 %) – 33 cl.

Hvidtøl er det eneste Hancock-produkt, der er overgæret. I gamle dage blev der brygget to typer hvidtøl. No. 1 og No. 2. No. 1 var brygget stærkest, og blev kun solgt til højtiderne. No. 1 brygges hele året rundt.

Da denne øltype er overgæret, tager det kun ca. 14 dage at lave en Hvidtøl.

 

 

 

 

 

Julehvidtøl (1,8 %) – 33/70 cl.
Hvidtøl er det eneste Hancock-produkt, der er overgæret. Da denne øltype er overgæret, tager det kun ca. 14 dage at lave en hvidtøl.

 

 

 

 

 

 

 

Julebryg (10,5 %) 33 cl.

Lagres et helt år ved frysepunktet inden den tappes. Under denne lange lagringstid udvikles de forskellige smagsnuancer som er med til at give julebryggen sin helt egen smag med enorm maltfylde og afrundet humlekarakter. Det tager mindst 360 dage at lave en Jule Bryg.

 

 

 

 

 

 

Merry Christmas (6,3 %) 33 cl./70 cl.

Merry Christmas er et godt alternativ til den noget stærkere Julebryg. Smagen er lettere, og samspillet mellem det søde fra malten og det bitre fra humlen gør den perfekt til julefrokosten eller en stille stund i juleræset. Det tager mindst 75 dage at lave en Merry Christmas.

 

 

 

 

 

 

Påske Bryg (10,5 %) 33 cl.

Lige som Julebryggen er Påskebryggen lagret et helt år ved o grader C. Der er stor kraft og fylde i smagen, hvilket skyldes den store råvaremængde der er anvendt til brygningen. Det tager mindst 360 dage at lave en Påske Bryg.

 

 

 

 

 

 

Påske Beer (6,3 %) 33 cl.

Påske Beer er et glimrende alternativ til den stærkere Påskebryg. Smagen er rund, blød og fyldig, men uden den enorme tyngde, som er karakteristisk for Påskebryggen. Det tager mindst 75 dage at lave en Påske Beer.

 

 

 

 

 

Hancock vand 25 cl.

Sodavand som i “gamle dage”. Her er der ikke sparet på noget! SMAG FORSKELLEN

Specialbeer - Depot Sydfyn

Apollinaris, Dansk vand med citrus, Citron, Sport, Hindbær, Appelsin, Grape Tonic, Lemon, Squash, Ananas, Cola.

Hancock Sport-Cola 33 cl. – en rigtig tørstslukker!

Depot Sydfyn - Skerningegårdsvej 12, 5762 Vester Skerninge - Tlf: 21447238 - Email: depotsydfyn@sydfynsmail.dk - Copyright © Depot Sydfyn Theme by Flythemes