Crew Republic

Et utraditionelt tysk mikrobryggeri i München, som har turde gå uden om de traditionelle tyske øltyper og brygmetoder. Det er deres store mål at revolutionere det tyske ølmarked, og de har da også været en del af dette de sidste år. Crew Republic brygger meget velhumlet øl og bruger humlevarianter fra hele verden, især USA, og deres sortiment indeholder både Pale Ale,  IPA og Double IPA. De to mænd bag, Mario og Tim, er startet som håndbryggere, og udlever nu deres drøm om at ændre verdens smag for øl.

Se mere på www.crewrepublic.de

 

 

foundation II

Foundation 11 (5,6 %) 33 cl.

Denne øl udgør grundstammen i Crew Republic og den tyske mikrobrygrevolution. Humlerne Herkules, Nelson Sauvin, Chinook, Citra og Cascade giver en afbalanceret bitterhed overfor den milde smag af karamelmalt i Foundation 11. Den udsøgte aroma fra de amerikanske humler giver en spændende smag af blåbær, grapefrugt og krydderurter, og malttyperne Münich-malt, pilsnermalt og karamelmalt tilfører en sødme og samtidig let brændt smag, som giver en god balance i øllen. Kobberfarvet øl. Ufiltreret. Serveres til krydrede asiatiske retter, grillet tun og svinekød.

 

 

 

 7:45 Escalation (8,3%) 33 cl.

En dobbelt IPA brygget med humlerne Columbus, Simcoe, Amarillo og Chinook. En ekstrem humlet øl med en meget fyldig krop og samtidig en maltet sødme med noter af ananas, mango, frugt og krydderurter. Ufiltreret. Skal helst drikkes kl. 7.45 om morgenen – af den sidste mand, der endnu ikke er gået hjem fra festen!

Serveres ellers til grillet eller stegt kød og krydret BBQ.

 

 

 

roundhouse kickRoundhouse Kick (9,2 %) 33 cl.

Tyske, belgiske og britiske malttyper i massive mængder har fundet sammen i denne prisvindende sorte maltbombe. En øl med stor fylde med noter af espresso, mørk chokolade, karamel samt krydderurter og lakrids fra den ristede malt og chokolademalten. Øllen er ekstremt humlet med Columbus og pilsnermalt og fint afbalanceret med de gode specialmalte  pilsnermalt, chokolademalt, Crystal Malt og Roasted Malt.

Serveres til røget kød og chokoladedesserter.

 

 

drunken sailorDrunken Sailor (6,4 %) 33 cl.

Denne India Pale Ale er brygget med humlerne Herkules, Citra, Cascade og Simcoe og rigelige mængder af krystalmalt. De tyske humler giver en god bitterhed, som balancerer fint med sødmen i specialmaltene. De amerikanske humler giver en smag af både tropiske og grønne frugter samt gran og rosiner.

Drunken Sailor er ufiltreret og brygges efter en meget gammel tysk brygproces kaldet “Dekoktion”. Denne brygmetode benyttes især til de stærkere tyske øl, men bruges stort set ikke længere. CREW har taget denne brygmetode op igen og kombineret den med den mere moderne brygstil, som bruges til den amerikansk IPA. Serveres til indiske og thailandske retter og bøffer fra grillen.

 

munickMünich Easy (4,7 %) 33 cl.

Brygget med udvalgte humler fra Tyskland, USA og Australien af typerne Citra, Cascade, Comet og Amarillo, hvilket giver en blød bitterhed og en velafbalanceret smag af citrus og modne frugter. Denne ufiltrerede, gyldne øl har en let krop og en blød maltkarakter med udsøgte noter af honning fra den bayerske pilsnermalt og specialmaltene Münich-malt og karamelmalt.
Serveres til alle slags retter lige fra grillede grøntsager og BBQ til forårsruller og sushi. En god, humlet og forfriskende øl.

 

 

 

detoxDetox (3,4 %) 33 cl.

Detox er brygget med pilsnermalt, krystalmalt og Münich-malt. En IPA med en stor humlearoma og dog med en lav alkoholprocent. Denne ufiltrerede, lysgyldne drik har en meget let krop og en mindre bitterhed en sin storebror, men giver den humleoplevelse, man forventer af en IPA. De to primære humler er Comet og Galaxy, og smagen af frugt er dominerende.

Kan drikkes på alle tider af døgnet og er specielt egnet til grillmad.

Depot Sydfyn - Skerningegårdsvej 12, 5762 Vester Skerninge - Tlf: 21447238 - Email: depotsydfyn@sydfynsmail.dk - Copyright © Depot Sydfyn Theme by Flythemes